Samsung Electronics julkisti uudet QLED-, MICRO LED-, OLED- ja Lifestyle-näyttömallistonsa, tuoden samalla tekoälynäyttöjen aikakauden kuluttajien ulottuville. Uudet mallistot esittelevät NQ8 AI Gen3 -prosessorin, joka nostaa älykkäiden näyttöjen ominaisuudet uudelle tasolle. Näiden lisäksi Neo QLED 8K -televisio parantaa kuvan- ja äänenlaatua innovatiivisella prosessorillaan.

Neo QLED 8K -malliston keskiössä on NQ8 AI Gen3 -prosessori, joka on jopa kaksi kertaa nopeampi kuin edeltäjänsä. Prosessorin 512 neuroverkon ansiosta se takaa terävän ja yksityiskohtaisen kuvan. Mallisto tuo mukanaan myös kuvanlaatua ja muotoilua parantavia ominaisuuksia, kuten 8K AI Upscaling Pro, AI Motion Enhancer Pro ja Real Depth Enhancer Pro. Lisäksi Neo QLED 8K:n ohut muotoilu, Infinity Air Design, tarjoaa moitteettoman katselukokemuksen.

2024 Tizen OS tehostaa TV-kokemusta tarjoamalla yksilöidyn sisältö- ja palvelukokemuksen. Samsung TV Plus -palvelu tarjoaa päivitetyn käyttöliittymän ja räätälöityjä sisältöehdotuksia käyttäjän katseluhistorian perusteella. Samsungin 2024 TV- ja näyttömallistot parantavat myös yhdistettävyyttä Samsung-ekosysteemin avulla. Uudet ominaisuudet, kuten Workout Tracker ja Multi Control, tarjoavat käyttäjille uusia tapoja hyödyntää teknologiaa arkielämässään.

MICRO LED -näyttötekniikkaa esitellään läpinäkyvällä näytöllä, joka tarjoaa selkeän kuvan erilaisiin käyttötarkoituksiin. Samsungin pitkäaikainen tutkimus- ja kehitystyö mahdollistaa modulaarisen rakenteen, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden muokata näyttöjen muotoa, kokoa ja suhdetta.

OLED TV -mallisto jatkaa viime vuoden perintöä tarjoten korkean virkistystaajuuden ja väritarkkuuden. Uusi ‘OLED Glare Free’ -teknologia vähentää heijastuksia ja säilyttää väritarkkuuden myös päivänvalossa.

Lifestyle-mallisto laajenee uusilla tuotteilla, kuten The Premiere 8K -projektorilla, joka mahdollistaa langattoman yhdistämisen, ja The Freestyle 2nd Gen -projektorilla, joka tukee kahden laitteen saumatonta yhdistämistä.

Uusi soundbar-mallisto tarjoaa entistäkin parempia äänikokemuksia, kuten Music Frame -kaiuttimen, joka sulautuu tyylikkäästi ympäristöönsä.

Samsungin 2024 TV- ja soundbar-mallistot yhdistävät teknologian ja käyttäjäkeskeisen suunnittelun tarjoten kuluttajille mukaansatempaavia kokemuksia.

samsung.com