Burson Audiolta on ilmestynyt etu-/kuulokevahvistin ja stereovahvistin. Fun-mallissa yhdistyvät etuvahvistin ja kuulokevahvistin. Kaksoismonovahvistin on a-luokkaa ja tarjoaa tehoa kaksi wattia kanavaa kohden 32 ohmin kuormalla.

Myös mikrofonitulo löytyy. Laitteen vahvistinaste on sama kuin lippulaivamallin kuulokevahvistimessa Conductor V2:ssa. Erityistä laitteesta on, että sen toistoa voi räätälöidä operaatiovaihvistimia vaihtamalla. Vaihtoehtoja on kolme kappaletta. Virtalähde on Bursonin MCPS.

Bang-pääte on ab-luokan kaksoismonovahvistin, jonka luvataan tuottavan 20 watin tehon kanavaa kohti kahdeksan ohmin kuormalla ja 40 watin tehon neljään ohmiin. Toistoa kuvataan nopeaksi, läpikuuluvaksi ja erityisen musikaaliseksi. Laitteen kerrotaan olevan myös olevan kykyihinsä verrattuna kevyt ja pienikokoinen. Virtalähteenä on neljä kappaletta Bursonin MCPS:ää. Myös sen operaatiovahvistimet ovat vaihdettavissa.

Suomen mahdollisesta aikataulusta ja hinnoista ei ole tietoa. Fun maksaa Yhdysvalloissa 299–399 dollaria operaatiovahvistimesta riippuen. Bang taas maksaa 499–499 dollaria operaatiovahvistimista riippuen. Saatavilla on myös Funin ja Bangin sisältäviä paketteja.

www.bursonaudio.com

www.tur-pex.com