Brittiläinen HiFi Choice -lehti testasi toukokuun numerossaan maailman ensimmäiset planaariset eli ortodynaamiset Audeze iSINE 10 -nappikuulokkeet. Lehden testaaja oli vakuuttunut kuulemastaan, eivätkä kehut ole ensimmäiset laatuaan, sillä aikaisemmin niitä on kehuttu muutamassa muussakin lehdessä.
Läpimitaltaan 30 millimetrin kaiutinelementti on korvakäytävän ulkopuolella sijaitsevassa litteässä osiossa. Kuulokkeiden mukana tulee myös johto, joka käy myös iPhonen uuteen liitäntään. Sen avulla audiosignaalia voidaan siirtää 24-bittisenä. Kuulokkeissa on oma vahvistin ja dekooderi. Mikrofoni ja johdon mukana oleva kaukosäädin kuuluu totta kai pakettiin. Audezen sovelluksessa voi säätää taajuuskorjaimen asetuksia mieleisikseen.
Testin mukaan kuulokkeet kuulostavat perinteisen analogijohdon kautta yhtä hyvältä kuin muut saman luokan kuulokkeet. Ääntä kuvataan silloin steriiliksi, mutta ärsyttämättömäksi. Lightning-kaapelilla ja sisäisellä dekooderilla kytkettynä kuulokkeet alkavat vasta kunnolla elää. Äänestä tulee silloin vangitsevampi ja mehevämpi.
Varusteisiin kuuluu kantopussi. Hintaa kuulokkeilla on Suomessa hieman alle 500 euroa. Painoa on 20 grammaa.
Hi-fi Choicen lyhennetyn version testistä voit lukea täältä.
Lisätietoa kuulokkeista löytyy valmistajan sivuilta.