Honor tuo Band 5 -aktiivisuusrannekkeensa myyntiin Suomessa. Se julkistettiin Kiinassa heinäkuussa. Honor 20 Pro -älypuhelimesta tuodaan samalla myyntiin näyttävä Icelandic Frost -värivaihtoehto.

Honor Band 5 on varustettu veren happisaturaation mittauksella jatkuvan sykkeen mittauksen lisäksi. Kyseinen ominaisuus on tavallisesti ollut tarjolla vasta kalliimmissa rannekkeissa. Uniseuranta puolestaan pystyy tunnistamaan kuusi erilaista uniongelmaa.

Ranneke osaa seurata esimerkiksi juoksua, pyöräilyä ja uintia, minkä vuoksi se on varustettu myös vedenpitävyydellä 50 metriin saakka. Honor 5 Bandissa on 0,95 tuuman AMOLED-näyttö, joka yltää 240 x 120 pikselin resoluutioon. Kellotaulun pystyy valitsemaan useasta vaihtoehdosta, ja ranneke osaa ilmoittaa puheluista, puhelimen ilmoituksista ja kykenee etsimään puhelimen. Lisäksi rannekkeella pystyy etälaukaisemaan puhelimen kameran. Hintaa ei ole vielä kerrottu.

Honor 20 Pro -puhelin puolestaan sai uuden helmiäisvalkoisen Icelandic Frost -vaihtoehdon. Se saapuu Suomeen 10. lokakuuta hintaan 499 euroa.

www.hihonor.com