Kahdet uudet BuddyPhones-kuulokkeet ovat rantautuneet Suomeen. Play- ja Discover-kuulokkeet on suunnattu lapsille, ja niiden luvataan kestävän peruskuulokkeita kovempaa käsittelyä. Molemmissa malleissa on äänenvoimakkuuden rajoitin, jonka tarkoitus on estää lasta saamasta kuulovauriota liian äänekkäästä kuulokkeiden kuuntelusta.

BuddyPhones Playssä ääni siirtyy Bluetooth-yhteyden välityksellä langattomasti toistolähteestä kuulokkeisiin. Äänenvoimakkuuden rajoittimen voi säätää taaperoita varten 75 desibeliin, hiukan suuremmille lapsille 85 desibeliin tai väliaikaista kuuntelua varten 94 desibeliin esimerkiksi silloin, kun halutaan äänen kuuluvan kulkuneuvon taustamelun yli. Lisäksi kuulokkeissa on puhe- ja lauluääntä korostava opiskelutila, jonka luvataan auttavan oppimisessa, parantavan kommunikaatiotaitoja ja edistävän kielellisten taitojen kehitystä.

Akun ilmoitetaan kestävän 14 tuntia, ja akun loputtua kuuntelua voi jatkaa johdon kautta. Kuulokkeet pystyy taittamaan kasaan kuljetusta varten. Värivaihtoehtoja on neljä, ja mukana tulee tarroja kuulokkeiden personointiin. Suositushinta on 54,95 euroa.

Edullisessa ja langallisessa BuddyPhones Discover -mallissa äänenvoimakkuuden rajoitin on säädetty 85 desibeliin. Mukana tulee BuddyCable-johto, jonka avulla voi kuunnella samaa äänilähdettä kahdestaan. Korvakupit ovat hypoallergeenista materiaalia, jonka luvataan sopivan herkällekin iholle. Värivaihtoehtoina ovat pinkki ja sininen. Pakkauksessa tulee myös tarroja kuulokkeiden koristeluun. Suositushinta on 12,95 euroa.

www.onanoff.com

www.auroragroup.fi