NAD on julkistanut Amsterdamin ISE-tapahtumassa uusia moduuleja MDC-sarjaansa. Kyseisillä moduuleilla on mahdollista saada helposti lisäominaisuuksia NAD-laitteisiinsa ja pitää ne ajan tasalla digimaailman myrskyissä. MDC:tä tukevissa laitteissa olennaisimmat digitaaliset komponentit on sijoitettu vaihdettavaan moduuliin.

MDC AM 17 sisältää Dolby Atmoksen, joka tuo mukanaan objektipohjaisen dekoodauksen, ja Dirac Live Full -huonekorjauksen, jonka luvataan olevan yksi kehittyneimmistä lajissaan. Se korjaa taajuusvasteen lisäksi myös impulssivastetta, minkä luvataan tarjoavan parannuksia huoneakustiikkaan, stereokuvaan, selkeyteen ja transienttitoistoon. Moduuli on saatavana M17 PrePro-etuvahvistimelle.

MDC AM 230 sisältää myös Dolby Atmoksen enimmillään 7.1.4-kanavaisena. Silloin neljä kanavista käyttää linjatasoisia lähtöjä. 5.1.2-kanavaisena sen sijaan voi käyttää laitteen omia päätteitä. Siinä puolestaan on Dirac Live LE -huonekorjaus, joka on hiukan rajoitetumpi versio Full-versiosta. Se on saatavana NADin T758-, T777- ja T787-kotiteatterivahvistimille sekä T187- ja M15HD -kotiteatteriesivahvistimille.

www.nadelectronics.com

www.ah-hifisystems.fi