ADAM Audio on julkistanut NAMM-messuilla uuden monitorikaiuttimien T-sarjan. Se sijoittuu edullisempaan hintaluokkaan ja on suunnattu lähinnä kotistudiokäyttöön.

Sarja sisältää kaksi mallia, joista molemmat ovat kaksiteisiä. Niissä on molemmissa sama U-ART -nauhadiskantti, mikä ei ole budjettiluokassa aivan tavallista. Niissä on taakse sijoitettu refleksiportti, sisäänrakennetulla digitaalisella signaaliprosessorilla ohjattu jakosuodin ja taajuuskorjain. Molemmille elementeille on oma d-luokan vahvistimensa, bassolle 50 wattia ja diskantille 20 wattia.

Sisääntuloina on sekä balansoitu xlr että balansoimaton rca. Niiden välillä pystyy valitsemaan kytkimellä. Lisäksi on kolmiasentoiset kytkimet, joilla diskantin ja basson tasoja pystyy korostamaan tai vaimentamaan kaksi desibeliä. Molemmat mallit ovat yhteensopivia Sub7- ja Sub8-subwooferien kanssa.

Edullisempi T5V on varustettu viiden tuuman basso/keskiäänielementillä. Hintaluokaksi on ilmoitettu noin 200 dollaria kappaleelta. T7V:ssä taas on seitsemän tuuman kokoinen basso/keskiääninen. Sen hintaluokka on noin 250 dollaria kappaleelta.

www.adam-audio.com