AVPlussan numero 8/2019 on ilmestynyt. Tarjolla on printtilehden lisäksi digitaalinen näköislehti ja tilaajille myös mobiiliystävällinen html-versio.

Mukana uusimmassa numerossa on pienten ja matalien subbarien vertailu, HIFI-messujen kuulumiset ja aloittelijaystävällinen Audio-Technica AT-LPW30TK -levysoitin. Mukana kulkevista audiolaitteista lehdessä on täyslangattomien Jays m-Seven -ja Jaybird Vista -kuulokkeiden parivertailu sekä magnetostaattiset hifikuulokkeet ja tilaäänellä varustetut pelikuulokkeet onnistuneesti yhdistävät Audeze Mobius -kuulokkeet. Autohifisarjassamme testasimme tällä kertaa kaksi subbaria.

Highendiä edustavat Sonus Faber Minima Amator II sekä keskenään varsin erilaiset Copland CTA 408 ja Hegel 390 -vahvistimet. Hifin historiaa -sarjassamme perehdyimme legendaariseen Klipsch La Scalaan vuodelta 1963. Hifiharrastajista puolestaan vierailimme espoolaisen Ari Etolinin juttusilla.

Kotiteatteripuolella vertasimme neljä langatonta hdmi-linkkiä. Laadimme oppaan 4K Ultra Blu-ray -levyjen maailmaan, jonka kaveriksi testissä on hinta/laatusuhteeltaan mainio BenQ:n W5700 -4k-videoprojektori. Jotta äänipuoli ei unohtuisi, testasimme LG SL8GY -soundbarin, joka tarjoaa yllättävän pätevää Dolby Atmos -ääntä.

Kokeilimme pätevän mutta alle 80 euron Bergen-varsi-imurin ja Waltterin kojelautakameran. Mobiilipuolelta testipenkissämme vieraili Nokian isoakkuinen 3.2-budjettipuhelin. Trubaduureille tai miksei mökkibileitäkin ajatellen testissä oli JBL Eon One -PA-setti.

Lehti on luettavissa printin lisäksi verkossa digitaalisena näköislehtenä ja ladattavissa myös pdf-versiona. Digitaalisen irtonumeron normaalihinta on 5,90 euroa.

Uusin lehti löytyy täältä.