Saksalaisen high end -audiovalmistajan Vincentin maahantuonti on siirtynyt alkuvuodesta TelemaTuonnille. Vuonna 1995 perustettu Vincent vannoo kaksikanavaisen toiston nimeen.

Valikoimiin kuuluu kahdenlaisia vahvistimia: solidLine -sarja perustuu transistoritekniikkaan ja sen luvataan tarjoavan tarkkaa, dynaamista ja kevyttä toistoa. Toinen sarja taas koostuu hybridivahvistimista, joissa etuasteessa on putkia ja pääteaste on toteutettu transistoreilla. Niiden äänen valmistaja kuvaa olevan ilmava ja dynaaminen, mutta tarjoavan myös putkien tuomaa lämpöä. Hybridivahvistimien luvataan myös pystyvän ajamaan vaikeita kuormia.

Vincentiltä on ilmestynyt myös uusi SP-332-pääte hybridimallistoon. Se perustuu aikaisempaan SP-331-malliin. Etuaste on toteutettu kahdella 6N16-putkella. Tehoista vastaa fettipääte. Sisääntuloina on rca ja xlr. Kaiutinliitännät löytyvät neljälle kaiuttimelle. Etupaneelissa on VU-mittarit, joiden taustavalaistus on käyttäjän valittavissa.

Nimellistehoa vahvistimelle luvataan 150 wattia kahdeksan ohmin kuormalla ja 250 wattia neljän ohmin kuormalla. Taajuusvasteeksi luvataan 20 Hz – 20 kHz (± 0,5 dB). Harmoniseksi kokonaissäröksi kerrotaan vähemmän kuin 0,1 prosenttia.

Hinta on 1 995 euroa. Värivaihtoehdot ovat musta ja hopeanharmaa. Samaan sarjaan kuuluu myös SA-32-putkietuaste 995 euron hintaan.

www.vincent-tac.de

www.hifiplus.fi