Japanilainen highend-valmistaja Soul Note on esitellyt uuden D-2 -dacin. Sisääntuloliitäntöinä siinä on usb-b, kaksi koaksiaalista ja kaksi aes/ebua. Lähtöinä puolestaan on xlr ja rca. Lisäksi on liitäntä ulkoiselle kellolle. Sisällä on neljä kappaletta ESS:n ES9038PRO lippulaivamuunninpiirejä.

Usb:n kautta laite tukee pcm-toistoa parhaimmillaan 768 kilohertsin näytteenottotaajuudella ja dsd:tä 22,6 megahertsin laadulla 24- tai 32-bittisenä. Koaksiaalisen ja aes/ebu -liitännän kautta laite tukee parhaimmillaan 192 kilohertsin pcm-ääntä ja 2,8 megahertsin dsd:tä sekä dsd64 DoP:ia 16- ja 24-bittisenä.

Taajuusvasteeksi ilmoitetaan 2 Hz –120 000 kHz (0/-1 dB), signaalikohinasuhteeksi 110 db ja harmoniseksi kokonaissäröksi 0,008 prosenttia.

Värivaihtoehdot ovat musta ja hopea. Hinta ja aikataulu Suomessa eivät ole vielä tiedossa.

www.soulnoteglobal.com

www.nipponhifi.com