Alankomaalainen Metrum Acousticsin taustayhtiö All-Engineering BV ja italialainen M2Tech ovat yhdistäneet voimansa. Sen tuloksena on syntynyt uusi M2Tech Audio BV, jonka voimin on tarkoitus tarjota maailmanlaajuinen jakelu, myynti ja markkinointi.

Metrum Acousticsin ja M2Techin mallistot pysyttelevät erillisinä, samoin brändit. Yhteistyötä kuitenkin saatetaan tehdä myös suunnittelun osalta. M2Tech on tunnettu omien laitteidensa lisäksi kolmannen osapuolen laitteisiin toimittamistaan moduleista. Metrum tunnetaan da-muuntimistaan, jotka eivät perustu ylinäytteistykseen, kun taas M2Techillä on oma lähestymistapansa ylinäytteistykseen.

All-Engineering BV:n mukaan M2Techin osaaminen täydentää konsernin palettia. Samalla yhtiö vihjaa, että kehitteillä on jotain muutakin yhteistyötä kuin vain Metrum Acousticsin kanssa.

www.m2techaudio.com

www.metrumacoustics.com