Honor esitteli Kiinassa V20-puhelimen. Kyseessä on sama puhelin, jonka Euroopan esittelytilaisuus pidetään Pariisissa 22. tammikuuta. Täällä mallinimeksi tulee kuitenkin View 20.

Puhelimen näytössä on samanlainen reikä etukameralle kuin sisarbrändi Huawein ennen joulua esittelemässä Nova 4 -puhelimessa. Näytön koko on 6,4 tuumaa, kuvasuhde eksoottisesti 19,25:9 ja resoluutio 2310 x 1080 pikseliä. Etukamerassa on 25 megapikselin kenno ja aukko on kooltaan f/2,0.

Kuten Nova 4:ssä myös Honor View 20:ssa on vaikuttava 48 megapikselin pääkamera ja f/1,8-aukko. Erikoisuutena takana on 3D ToF -kamera, jolla voi lasersäteen avulla mallintaa alle metrin päässä olevia kohteita. Kuvauksessa avittaa myös tekoäly. Tunnistautuminen tapahtuu sormenjälkilukijan avulla.

Erona Nova 4 -malliin on myös uusin lippulaivajärjestelmäpiiri eli Kirin 980, kun Nova 4 käyttää edellisvuoden malli Kirin 970. Puhelimen jäähdytys on tavallista järeämpi, sillä se tapahtuu nestettä sisältävän jäähdytysputken siivittämänä. Sen kaverina on kuuden tai kahdeksan gigatavun ram-muisti. Sisäisen tallennustilan koko taas on 128 tai 256 gigatavua.

Puhelimessa on 4000 milliampeeritunnin akku, jonka lataus tapahtuu 22,5 watin pikalatauksella. Mielenkiintoisena ominaisuutena View 20:ssa on älykäs Link Turbo, joka osaa valita wifi-verkosta ja mobiiliverkkoyhteydestä nopeamman tai yhdistämään ne.

Puhelin käyttää tuoreeltaan Android 9 Pie -käyttöjärjestelmää. Värivaihtoehdot ovat sininen, musta ja punainen.

www.hihonor.com