Signify on esitellyt uudet Philips Hue -älyvalot. Uutta niissä on se, että ne eivät tarvitse erillistä keskusyksikköä. Lamput voi ruuvata perinteiseen valaisimeen ja ne ovat saatavilla E27- ja GU10-kannoilla.

Älypuhelinsovelluksen ja bluetooth-yhteyden avulla voi säätää huoneen valaistusta ja asettaa valaistuksen esimerkiksi muuttumaan päivänajan mukaan automaattisesti. Lamppuja voi hallita useilla älypuhelimilla.

Älylamput tottelevat myös virtuaaliavustajia. Amazon Alexa -puheohjaus tarvitsee vain Echo-älykaiuttimen. Google Assistant tarvitsee toistaiseksi Philips Hue Bridge -reitittimen, mutta senkin pitäisi toimia Google Home -laitteiden kanssa pikapuoliin.

White-lamppu on valkoinenja sen hinta on 19,95 euroa. White Ambiance -lamppu taas tarjoaa useampia vaaleita sävyjä ja maksaa 29,95 euroa. White and Color Ambiance -lamppu taas tarjoaa miljoonia värisävyjä ja maksaa 59,95 euroa.

Lamput ovat odotettavissa kauppoihin syksyllä.

www2.meethue.com/fi-fi