Honor on tuomassa myyntiin uuden Honor 20S -puhelinmallin, kertoo WinFuture.de. Yhdysvaltojen Huaweille ja Honorille asettamien pakotteiden vuoksi puhelin on sivuston tietojen mukaan teknisesti kutakuinkin sama kuin kesällä myyntiin tullut Huawei P30 Lite, sillä silloin puhelimen pystyy varustamaan Googlen palveluilla.

Huawei P30 Litessä on 6,15 tuuman näyttö, joka yltää Full HD+ -tarkkuuteen. Etukamera sijaitsee näyttölovessa, ja takana on kolmoiskamera. Pääkamera on varustettu 48 megapikselin sensorilla, ja sen kaverina on 8 megapikselin kennolla varustettu ultralaajakulmakamera ja 2 megapikselin syvyysterävyyskamera.

Järjestelmäpiiri on Kirin 710. RAM-käyttömuistia on 4 gigatavun verran ja sisäistä tallennusmuistia 128 gigatavua. Pieniä muutoksia saattaa olla tulossa samaan tapaan kuin juuri ilmestyneessä Huawei Y9s:ssä verrattuna Honor 9X Prohon.

Puhelin tulee WinFuturen tietojen mukaan myyntiin ainakin Venäjän markkinoille ja mahdollisesti muuallekin Eurooppaan, mutta virallista vahvistusta sille ei ole vielä saatu. Kiinan markkinoilla oleva Honor 20S -puhelin on käytännössä eri puhelin järeämmällä piirillä.

www.hihonor.com