Tidal-suoratoistopalvelu ja Dolby ovat ilmoittaneet tuoneensa Dolby Atmos -musiikkia saataville älypuhelimille ja tableteille. Atmos-miksatussa materiaalissa on elokuvista tuttuun tapaan käytössä myös korkeuskanavat.

Kalliimman Tidal HiFi -vaihtoehdon tilaajat voivat kuunnella nyt Universal Music Groupin ja Warner Music Groupin Dolby Atmos -musiikkitarjontaa yhteensopivilla Android-puhelimilla ja -tableteilla. Tarjolla on kappaleita esimerkiksi Ariana Grandelta, The Weekndilta ja Blondielta, ensi vuonna myös Jay-Z:ltä. Musiikin luvataan olevan perinteisiä stereomiksauksia immersiivisempää.

Atmos-versiota sovellus tarjoaa oletusarvoisesti, jos sellainen on saatavilla. Ne tunnistaa Dolby-logosta. Explore-välilehden Dolby Atmos -valikkovaihtoehdosta voi tutkia saatavilla olevia kappaleita. Ennestään HiFi-tilausvaihtoehdossa on ollut saatavilla MQA-muodossa olevia Masters-laatuisia kappaleita ja Sonyn 360 Reality Audio -kappaleita.

music.dolby.com

tidal.com/partners/dolbyatmos