Samsung toi keväällä 2021 markkinoille ilmaisen Samsung TV Plus -suoratoistopalvelun. Sen suosio on kasvanut merkittävästi Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Palvelu on saatavilla Samsungin älytelevisioissa ilman lisämaksuja tai tarvetta erillisille laitteille. Siitä lähtien valikoima on laajentunut jatkuvasti. Marraskuussa Suomessa saavutettiin yli 80 kanavan rajapyykki.

Samsung TV Plus on niin sanottu FAST-palvelu, joka tarkoittaa ilmaista, mainoksilla tuettua televisiota, joka toistetaan lineaarisessa muodossa samalla tavalla kuin perinteinen antenni-, kaapeli- tai satelliittitelevisio. Niilo Kokko, Samsungin Suomen TV- ja audiotuotteiden koulutusvastaava kertoo, että Suomeen on tuotu yli 60 uutta kanavaa vuoden 2023 aikana. Laaja valikoima on tärkeä käyttäjien kiinnostuksen herättämisessä, ja tulevaisuuden suunnitelmissa on tuoda lisää laadukasta, Pohjoismaisille markkinoille sopivaa sisältöä.


Valikoimaan on lisätty useita uusia kanavia kuten FIFA+ urheilufaneille, Viasat Nature ja Viasat History dokumenttien ystäville, sekä äskettäin lanseerattu NBC News NOW, joka tarjoaa syväluotaavaa uutisraportointia. Moottoriurheilun ystävät voivat odottaa Top Gearin saapumista vuodenvaihteen jälkeen. Animaatiovalikoimaan on puolestaan lisätty suosittu Yu-Gi-Oh! -sarja.

Paikallista sisältöä tarjoavat Viasat Explore ja Youlook Nordics, jotka tuovat kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja sekä pohjoismaista sisältöä Samsung TV Plus -käyttäjille. Samsung TV Plus on esiasennettu Samsung-älytelevisioihin vuoden 2017 malleista alkaen, tarjoten käyttäjille välittömän pääsyn monipuoliseen viihdetarjontaan avattaessa televisiota. Palvelu jatkaa laajentumistaan tarjoten maksuttoman vaihtoehdon suoratoistopalveluiden kentällä.

Lue täältä lisää Suomessa saatavilla olevasta kanavavalikoimasta.