McIntosh on julkistanut uutuuksia uudesta kompaktimman kokoisesta 8-sarjasta.

C8 putkiesivahvistin on tutun MA252:n tapaan rakennettu miellyttävän kompaktiin koteloon. Puhtaasti analoginen vahvistin voidaan tarvittaessa varustella DA2-digikortilla (modulaarinen paikka mahdollistaa myös digipuolen päivityksen tulevaisuudessa), jolloin laitteessa on 7 Quad Balanced -arkkitehtuuria hyödyntävää digitaalituloa sisältäen myös HDMI ARC -liitännän. McIntoshin tapaan erittäin korkealaatuiset MM ja MC Phono-tulot, kuulokelähtö sekä erittäin monipuolinen säädettävyys HT Bypass -kotiteatterikytkentää myöten täydentävät hienon varustelun. Balansoidun lähdön (ja tulon) lisäksi esivahvistimessa on kahdet RCA-lähdöt, joista toiset voidaan konfiguroida erityisesti subbarikäyttöä varten.

MC830 on vastaavasti kompaktimman kokoinen, mutta räjähtävän suorituskykyinen monopääte. Lähes 22 kg paino kertoo siitä, että rakenteen ja muuntajien järeydessä ei ole tälläkään kertaa säästelty. Suorakytketty uutukainen tarjoilee, McIntoshin tapaan konservatiivisesti ilmoitettuna, 300W jatkuvan tehon 8 Ohmin kuormaan.

Molempien mallien tuotanto on käynnistetty. Ensimmäiset laitteet rantautuvat markkinoille arviolta lokakuun loppupuolelta alkaen. C8 esivahvistimen suositushinta on 4990€ ja MC830 päätteiden 5590€/kpl.

Lisätietoa valmistajan sivuilta: mcintoshlabs.com