McIntosh on ilmoittanut uusimpien stereoesivahvistimien lanseerauksesta: C2800-putkiesivahvistin ja transistoritekniikkaan nojaava C55-sisaruksensa. Uudistetut mallit sisältävät innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tuovat ne nykyaikaiseen kotiäänentoistojärjestelmään.

Molemmat esivahvistimet on varustettu DA2-digitaalimoduulilla, joka mahdollistaa laajennetun liitettävyyden yhteensä 16 sisääntulolla (9 analogista ja 7 digitaalista), tarjoten käyttäjille poikkeuksellisen joustavuuden äänilähteiden kytkemiseen. Lisäksi, säädettävät yli- ja alipäästösuotimet kahdelle pääulostulolle mahdollistavat tarkemman äänen mukauttamisen, ja kolmas ulostulo tarjoaa subwooferien liittämiseen joko mono- tai stereotilassa, tehostaen bassotoistoa.

Toinen käyttäjäystävällinen lisä on Processor Loop -silmukka, joka yksinkertaistaa lisälaitteiden, kuten tallentimien tai taajuuskorjaimien, integroimista järjestelmään. Nykyaikaistettu ohjattavuus ja päivitysmahdollisuudet kotiverkon kautta, sekä mobiilisovelluksen tuki lähiaikoina, nostavat käyttökokemuksen uudelle tasolle.

McIntoshin esivahvistimet tarjoavat myös saumattoman integraation kotiteatterijärjestelmiin, mahdollistaen korkealaatuisen stereotoiston yhdistämisen monikanavaiseen ääniympäristöön. Esimerkiksi yhdistämällä esivahvistin sopivaan kotiteatterivahvistimeen, kuten Denon AVC-X4800H:een, käyttäjät voivat luoda laadukkaan 7.1.4-kanavaisen Dolby Atmos -kaiutinjärjestelmän. Tämä yhdistelmä mahdollistaa helpon ja turvallisen käytön, tarjoten ensiluokkaisen äänenlaadun sekä musiikin että elokuvien ystäville.

McIntoshin uusien esivahvistimien toimitukset alkavat toukokuussa. Suositushinta on sama kummallekin uutuudelle, eli 11990 €.

simex.fi/C2800

simex.fi/C55

mcintoshlabs.com