Pelaajan ei enää tarvitse tyytyä televisioon ja mahdollisen kotiteatterin äänentoistoon.
Finnkino on nimittäin alkanut vuokrata elokuvateattereitaan pelikäyttöön. Palvelu oli jo aikaisemmin tarjolla Helsingissä, mutta nyt sen saatavuus on laajentunut myös Espooseen, Vantaalle, Turkuun, Tampereelle, Lahteen, Jyväskylään Kuopioon, Lappeenrantaan ja Ouluun.

Aikoja pystyy varaamaan sunnuntai-illasta torstaille. Varaus tulee tehdä peliviikkoa edeltävän viikon sunnuntaihin mennessä. Esimerkiksi ma 21.2. näytökset ovat myynnissä su 13.2. saakka. Maksimiosallistujamäärä on kymmenen henkilöä. Hintaa 2,5 tunnin pelisessiolla on 230 euroa, jolloin hintaa osallistujaa kohden jää vähimmillään 23 euroa. HDMI-liitännällä varustettu eli konsoli ohjaimineen täytyy tuoda itse. Pelisessioihin voi tilata myös tarjottavaa.

www.finnkino.fi/gaming