Kanadalainen Totem Acoustic on täydentänyt KIN Play -mallistoaan uudella KIN Play Tower -tornikaiuttimella. Se tarjoaa enemmän tehoa, liitäntöjä ja toimintoja. Mukana on useita analogisia ja digitaalisia ohjelmalähteitä, unohtamatta myöskään langatonta korkearesoluutioista toistoa.

Kaiuttimien luvataan tarjoavaan muun muassa mukaansatempaavaa ja kolmiulotteista äänikuvaa, hyvää bassontoistoa ja poikkeuksellista vaihekoherenssia. Kaiutinelementteinä on 5,25 tuuman basso/keskiääninen ja tuuman kokoinen titaani-pehmytdome. Etupaneelissa on säädöt äänenvoimakkuuden säätöön, toistolähteen valintaan ja Bluetooth-parinmuodostukseen. Myös bassolle ja diskantille löytyy säädöt.

Jatkuvaa tehoa aktiivikaiuttimissa on 200 wattia kanavaa kohden. Taajuusvasteen ilmoitetaan yltävän oikealla sijoittelulla 30 hertsistä 20 kilohertsiin (± 3 dB). Fyysisinä liitäntöinä on kaksi analogisisääntuloa, joihin kuuluu kytkimellä valittava phono/linjasisääntulo ja 3,5 miniplugi. Digitaalisina sisääntuloina on kaksi optista liitäntää, jotka tukevat parhaimmillaan 24 bitin ja 192 kilohertsin toistoa. Kaiutin kykenee dekoodaamaan seuraavia formaatteja: mp2/mp3, wma, flac, aac, mp4, m4a, wav, aif ja aifc. Tarjolla on myös subbarilähtö.

Langaton toisto onnistuu yhteen tai kahteen KIN Play -kaiutinpariin aptX HD -koodekin siivittämän Bluetooth-yhteyden välityksellä. Tarjolla on myös mahdollisuus luoda zoneja, joissa on mahdollista soittaa samaa tai eri äänisignaalia.

Kaiuttimien mukana tulee magneettikiinnikkeiset grillit, kaukosäädin, optiset ja analogiset välijohdot ja kaiutinkaapeli. Värivaihtoehtoina on musta ja valkoinen satiini.

www.totemacoustic.com

www.hifihuone.fi