Niin muotoilustaan kuin äänestäänkin tunnettu Harman Kardon on julkistanut uuden Onyx Studio 8 -kaiuttimen. Kyseessä on kannettava Bluetooth-kaiutin kotikäyttöön. Sitä pystyy kanniskelemaan alumiinikahvan avulla huoneesta toiseen, ja päälle kytkiessä kaiutin kalibroi toiston automaattisesti. Akunkestoa valmistaja lupaa kahdeksaksi tunniksi.

Kaiuttimessa on 120 millimetrin bassoelementti ja kaksi kappaletta 20 millimetrin diskanttikaiutinta. Kaksi Onyx Studio 8 -kaiutinta pystyy yhdistämään Bluetoothin avulla stereopariksi. Kaiuttimeen pystyy yhdistämään samanaikaisesti kaksi Bluetooth-laitetta ja toistamaan kappaleita vuorotellen. Kaiutin toimii handsfree-puhelukäytössä kaksoismikrofonin avulla.

Huomiota on kiinnitetty myös ekoasioihin, sillä Onyxissä on käytetty ympäristöystävällisiä materiaaleja. Kaiutin on valmistettu kierrätysmuovista, ja kaiuttimen säleikössäkin on käytetty kierrätettyä polyesterilankaa. Samoin tuotepakkaus noudattelee FSC-sertifioidusti vastuullisen metsänhoidon ja paperin käytön standardeja, ja painomusteena on käytetty soijamustetta.

Harman Kardon Onyx Studio 8 saapuu myyntiin lokakuun puolivälissä 399 euron alkaen-hintaan. Värivaihtoehdot ovat musta, samppanja ja tummansininen.

fi.harmankardon.com