HifiStudio-konsernissa on tapahtunut miehistönvaihdoksia. Nykyinen toimitusjohtaja Jarmo Nevari siirtyy hallituksen puheenjohtajan paikalle. Uudeksi toimitusjohtajaksi tulee Oulun HifiStudion kauppias Jarkko Korhonen ja talousjohtajaksi Turun HifiStudion kauppias Lauri Eskola. Taustalla miehistönvaihdoksissa on Hifistudion tiedotteem mukaan haastava vuosi, jonka vuoksi yhtiö hakee uusia suuntaviivoja ja virtaa yhtiön kehittämiseen. Nevari on johtanut konsernia viimeiset 11 vuotta.

Uusi toimitusjohtaja Jarkko Korhonen toiminut yrittäjänä hifialalla yli 20 vuotta. Hänen taustansa on Oulun HifiStudion kauppiaana ja JJ Hifi Oy -maahantuontiyhtiön toimitusjohtajana. Hän on myös ketjun toinen pääomistaja. Uusi talousjohtaja Lauri Eskola puolestaan on ollut 10 vuoden ajan Turun HifiStudion kauppias ja ketjun osakas. Molemmat jatkavat myös kauppiaina.

Konserniin kuuluu lisäksi Bang & Olufsen Helsinki, jonka toimitusjohtajana jatkaa Tomi Hyvärinen. Hän jatkaa myös Helsingin Hifistudion kauppiaana ja keskittyy kehittämään B&O:n ja Hifistudio Esitystekniikan myyntiä.

HifiStudiolla on verkkokauppa sekä kivijalkamyymälät Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Ketjun liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa.

www.hifistudio.fi