Razer esitteli vastamelutoiminnolla varustetut täyslangattomat kuulokkeet konsolipelaamista varten. Hammerhead HyperSpeed -kuulokkeet ovat versio aiemmin esitellyistä HyperSpeed-kuulokkeista.

Kuulokkeista tulee tarjolle PS4/PS5- ja Xbox Series X -yhteensopivat versiot. Erikoista kyllä, Pleikkariversiota ei voi käyttää Xboxin kanssa, mutta Xbox-versiota voi käyttää myös PlayStation-konsolien kanssa. Tämä siksi, että Xbox vaatii lisäpiirin lähettimeen. Versioilla on ulkoistakin eroa: Xbox-versio on musta-keltainen kun taas PlayStation-verio on valko-sininen.

Molemmissa versioissa on aktiivinen vastamelutoiminto, RGB-valoefektit, USB-C-liitännällä varustettu lähetin sekä USB-C-USB-A-adapteri. Kuulokkeita voi käyttää myös mobiili- ja PC-pelaamisessa, kiitos Bluetooth 5.2 -yhteyden. Latenssi on peliystävälliset 25–35 millisekuntia. Peliaikaa riittää täyteen kahdeksan tunnin työpäivään kertalatingilla. Latauskotelosta saa 22 tuntia lisää pelivaraa.

Hinta valmistajan verkkokaupassa on kummallakin versiolla sama 179,99 €.

razer.com