Ulefone on esitellyt erityislaatuisen Armor 16 Pro -puhelimen. Se ei tarvitse välttämättä kaverikseen Bluetooth-kaiutinta. Siinä on sisäänrakennettu 36 millimetrin kaiutin, jonka luvataan tarjoavan peräti 122 desibelin äänenpaineen. Kaiuttimelle on 11,5 kuutiosenttimetrin kotelo.

Puhelimessa on kapasiteetiltaan järeä 9 600 milliampeeritunnin akku. Sille luvataan valmiusaikaa 528 tuntia ja puheaikaakin reilut kaksi vuorokautta – 52 tuntia. Akun lataus hoituu 18 watin pikalatauksella.

Kuten nimikin vihjaa, kyseessä on panssaripuhelin. Sen pölyn- ja vedenkestävyys on IP68/IP69K -tasoa. Puhelimen voi siis upottaa 1,5 metrin syvyyteen minuutin ajan. Lisäksi puhelin on läpäissyt MIL-STD-810G-kestävyysstandardin mukaiset testit. Kokoa onkin sitten kaikkien näiden ominaisuuksien mukaisesti eli 173,4 x 83,35 x 18,3 millimetriä. Painoakin on 405 grammaa.

Ulefone Armor 16 Prossa on 5,93 tuuman IPS LCD -näyttö, joka yltää 1 440 x 720 pikselin resoluutioon. Sisäänkirjautuminen hoituu virtapainikkeeseen sijoitetun sormenjälkilukijan avulla.

Pääkamera on varustettu 16 megapikselin kennolla ja f/1,8-aukolla. Sen kaverina takana on kahden megapikselin makrokamera. Etupuolella on 8 megapikselin selfie-kamera f/2,0-aukolla.

Puhelimessa on MediaTekin Helio G25 -järjestelmäpiiri, joka on edullisemman pään piiri parin vuoden takaa. Sen kaverina on neljän gigatavun RAM-käyttömuisti ja 128 gigatavun sisäinen tallennusmuisti. Jos sen tarjoama tallennustila ei riitä, lisää saa microSD-muistinkortin voimin. Puhelin käyttää toiseksi uusinta Android 12 -käyttöjärjestelmäversiota.

Liitäntöinä on USB-C-latausliitännän ohella 3,5 millimetrin liitäntä perinteisille kuulokkeille. Peruspainikkeiden lisäksi puhelimessa on yksi ohjelmoitava painike lisätoiminnoille. Yläreunassa on lisäksi 126 lumenin tehoinen taskulamppu.

AliExpress-verkkokaupassa puhelimen hinta on rapiat 200 euroa. Värivaihtoehdot ovat oranssi ja musta.

ulefone.com