Pro-Ject on esitellyt kaksi kompaktia integroitua stereovahvistinta. MaiA DS3 on edeltäjänsä MaiAn tavoin minikokoinen vahvistin. Siinä on pienestä mittakaavastaan huolimatta sisäänrakennettu phono-esivahvistin MM- ja MC-äänirasioille, kolme linjatasoista sisääntuloa, yksi koaksiaalinen digisisääntulo, kaksi optista sisääntuloa ja usb-sisääntulo.

Mukana on langaton Bluetooth -yhteys aptX HD -koodekilla. DA-muunnin kykenee 32 bitin syvyyteen ja 192 kilohertsin näytteenottotaajuuteen PCM-toistossa sekä DSD256-toistoon. Kuulokekuuntelun ystäville on 6,3 millimetrin kuulokeliitäntä.

Vahvistintehoa on niin ikään kokoon nähden rutkasti – 140 wattia kanavaa kohden neljän ohmin kuormalla. Jos alataajuuksille kaipaa lisää potkua, mukana on subbarilähtö. Seitsemän fixed- ja variable-lähdön avulla hoituu myös monihuonetoisto. Pro-Ject MaiA DS3:n värivaihtoehdot ovat hopeanharmaa ja musta.

Edullisemman pään uutuus on Pro-Ject Stereo Box S3 BT sisältää niin ikään Bluetooth-yhteyden aptX HD -koodekilla varustettuna. Sisääntuloina on kaksi linjatasoista liitäntää. Vahvistintehoa pikkuboksista irtoaa 2 x 40 watin verran neljän ohmin kuormalla. Edeltävään S2-malliin verrattuna siis teho on kasvanut ja lisäksi särön luvataan olevan vähäisempää. Värivaihtoehdot ovat niin ikään hopeanharmaa ja musta.

Saatavuus ja hinnat Suomessa eivät ole vielä tiedossa.

project-audio.com

ak-hifisystems.fi