Pure Advance ja Pure Advance Flex nostavat sähköpotkulautakategorian uudelle tasolle. Nämä vallankumoukselliset mallit on kehitetty ratkaisemaan kaupunkiympäristöihin liittyviä syvään juurtuneita ongelmia, kuten ruuhkia ja ilmansaasteita, ja ne tarjoavat ihmisille paremman ratkaisun kaupunkiliikenteeseen.

Uuden mallistonsa luomisen myötä Pure Electric on rohkeasti haastanut valtavirran sähköpotkulautamallit, jotka ihmiset ovat oppineet tuntemaan. Kapean laudan sijaan Pure Advance ja Pure Advance Flex -malleissa on keskirunko, jonka molemmilla puolilla on jalansijat. Tämän intuitiivisen lähestymistavan ansiosta kuljettaja voi seistä jalat hartialeveydellä, tasapainossa ja täysin eteenpäin katsoen. Uusi lähestymistapa asettaa kuljettajan painopisteen alemmas, mikä tarkoittaa, että kokemus on vakaampi ja mukavampi. Pure Advance ja Pure Advance Flex -malleissa kuljettaja voi helposti nojata mutkiin, jolloin ajokokemus on hallittu ja hauska, kuin liukuisi maata pitkin.

Sam Bernard, Pure Electricin teknologiajohtaja kommentoi: “Jotta voisimme todella innostaa muutokseen ja haastaa perinteisen matkustustavan, tiesimme, että meidän oli luotava tuote, joka on pohjimmiltaan erilainen. Tähän mennessä sähköpotkulautavalmistajilta on nähty lähinnä lasten potkulautoja, joissa on kapea seisomalauta ja pelkkä akku ja moottori.”

Nämä kehitystyöt yhdessä Pure Control™ -ohjauksenvakauttamisteknologian ja etu- ja takavalojen lisäämisen kanssa nostavat sähköpotkulautojen standardeja.

Joustava ratkaisu kaupunkielämään
Pure Advance -mallissa on ainutlaatuiset kokoontaitettavat ohjaustangon kahvat ja jalansijat, joiden ansiosta se on kompakti säilyttää. Pure Advance on ominaisuuksiensa ansiosta jopa 70 % kapeampi kuin perinteinen sähköpotkulauta. Jos haluat vielä enemmän joustavuutta, Pure Advance Flex taittuu viidessä osassa. Pure Advance Flex on suorituskyvystään tinkimättä erittäin kompakti ratkaisu, joka mahtuu mukavasti auton tavaratilaan, julkisen liikenteen kulkuneuvoihin tai pieneen tilaan kotona.

Uusi standardi turvallisuudelle
Usein sähkökuluneuvojen turvallisuus ja vakaus ovat edelleen suurimmat esteet käyttöönotolle. Vastauksena tähän Pure Electric on kehittänyt ainutlaatuista teknologiaa, joka tarjoaa kuljettajille enemmän turvallisuutta.

Pure Advance -sähköpotkulautamallisto on varustettu Pure Control™ -ohjauksella, joka vakauttaa muiden sähköpotkulautojen kohdalla usein koetun tärisevän ohjaustangon. Kaikissa Pure Electric malleissa on kaksi jarrujärjestelmää – regeneratiivinen takajarru ja vankka rumpujarru edessä – ja suuret, pitävät renkaat, jotka yhdessä mahdollistavat tehokkaan, herkän ja vähän huoltoa vaativan jarruratkaisun.

Näkyvyys ja kyky kommunikoida muiden tienkäyttäjien kanssa on elintärkeää kuljettajan turvallisuuden kannalta. Pure Electric on lisännyt ohjaustankoon merkkivaloja, jotka näkyvät edestä, sivulta ja takaa, ja jalansijojen takaosaan LED-valoja, jotka vilkkuvat peräkkäin, kun kuljettaja käyttää suuntavilkkua. Myös etuvalo on päivitetty – se on neljä kertaa kirkkaampi kuin Pure Electricin palkittujen toisen sukupolven sähköpotkulautojen valot. Lisäksi taka-ajovalot toimivat myös kirkkaina jarruvaloina, kun kuljettaja painaa jarrukahvaa.

Edistynyttä suorituskykyä
Pure Advance -mallit ovat hyvin varusteltuja ruuhkaisen kaupunkiliikenteen vaatimuksiin. Kaikissa malleissa on tehokkaat 500 W nimellistehoiset moottorit, joiden hetkellinen huipputeho on 710 W, nämä mahdollistavat ripeän kiihtyvyyden eivätkä ne hyydy ylämäissä.

Pure Advance on saatavilla kahtena mallina, jotka tarjoavat kuljettajalle erilaisia vaihtoehtoja toimintamatkan osalta. Lähtötason Pure Advance -mallissa on vaikuttava 40 km toimintamatka, kun taas Pure Advance+ -mallissa on jopa 50 km toimintamatka yhdellä latauksella. Erittäin kompaktista koostaan huolimatta Pure Advance Flex tarjoaa jopa 40 km toimintamatkan.

Huomionarvoista on, että Pure Advance ja Pure Advance Flex on suunniteltu ajamiseen kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Luokkansa johtava IP65-vedenpitävyysluokitus varmistaa, että nämä uudet huippuluokan sähköpotkulaudat säilyttävät korkean suorituskykynsä, satoi tai paistoi.

Pure Advance -malliin on lisätty sisäkumittomat, ilmatäytteiset renkaat, jotka ovat Pure Electricin tähänastisesti vankimmat ja kestävimmät. Pure Advancen 10-tuumaisten ilmatäytteisten renkaiden ansiosta kuljettajien matkanteko on turvallisempaa ja mukavampaa heidän kohdatessa kuoppia, verrattuna markkinoilla tällä hetkellä olevien pienempipyöräisten vaihtoehtojen käyttäjiin.

Hinnat
Saatavilla väreissä matte black(musta) ja matte grey(harmaa).

Pure Advance, 1199 €

Pure Advance+, 1299 €

Pure Advance Flex, 1499 €

Saatavilla Suomessa 2.5. alkaen seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Elisa, Stockmann.com, Verkkokauppa.com, Citymarket

Lisätietoja:
pureelectric.com