Tänä vuonna puolta vuosisataa juhlivan Regan Planar 1 ja Planar 1 Plus ovat jo vuosia olleet tunnustettuja hinnat alkaen -osaston perusvinyylisoittimia. Nyt valmistaja on lanseerannut niistä vihreämmät Green Grade -vaihtoehdot. Kaiken lisäksi ekoversiot ovat halvempia.

Ideana Green Grade -versioiden on, että Rega hyödyntää alihankkijoiden laaduntarkastuksessa hylsyn saaneita osia. Käytetyt osat ovat kuitenkin ainoastaan kosmeettisesti vahingoittuneita, joten suorituskyvyn pitäisi oleman ennallaan. Varmuuden vuoksi Rega myöntää Green Grade -tuotteille elinikäisen takuun valmistusvirheien varalta.

Soittimet myös testataan tavallisten proseduurien mukaisesti, ja äänivarren päähän kiinnitetään ykköslaatua oleva äänirasia.

Hinnat ja saatavuus Suomessa eivät ole tiedossa.

rega.co.uk

jjhifi.fi