Tunnettu itävaltalainen Pro-Ject Audio Systems on esitellyt suositun Pre Box -sarjansa uusimman version. Pre Box S2 Digital Edition 2023 perustuu alkuperäisen Pre Box Digital S2:n menestykseen, joka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2017. Yhteistyössä arvostetun brittiläisen Hi-Fi-suunnittelijan John Westlaken kanssa suunnitellussa Pre Box S2 Digital Edition 2023:ssa yhdistyvät huippuluokan DAC-tekniikka, laadukas kuulokevahvistin ja kolmella digitaalitulolla varustettu esivahvistin, jotka kaikki on sijoitettu kompaktiin runkoon.

Uudessa versiossa Pro-Ject Audio Systems keskittyi parantamaan virtalähteen suunnittelua, kellopiiriä ja analogista lähtöastetta. Erilliset audio master-kellot on suunniteltu uudelleen vaihekohinan vähentämiseksi ja jitterin minimoimiseksi entisestään, mikä johtaa entistäkin tarkempaan äänentoistoon. Myös kellopiirin, DAC:ien ja analogisten lähtöasteiden virtalähteitä on parannettu, jotta ne olisivat paremmin eristettyjä PC-USB-kohinasta ja saisivat tasaisemman lähtöimpedanssin koko audiokaistanleveydelle.

Yksi merkittävä parannus Pre Box S2 Digital Edition 2023:ssa on parannettu analoginen lähtöaste, jossa on SABRE9603Q-siru. Se toimii nyt suuremmalla virralla, mikä parantaa suorituskykyä matalaimpedanssisten kuulokkeiden ja pitkien kaapelien kanssa. Kokonaisrakenteesta on myös tehty energiatehokkaampi, sillä virtalähteen virtaa on vähennetty 12 % samalla kun analogisen vaiheen käyttövirta on korkeampi. Tämä ei johda ainoastaan pienempiin säröihin, kun käytetään matalaimpedanssisia kuulokkeita, vaan se myös parantaa äänenlaatua huomattavasti mobiililaitteiden tai kannettavien tietokoneiden käyttäjille.

​Pro-Ject Audio Systems on ylpeä siitä, että se tarjoaa erinomaista suorituskykyä, eikä Pre Box S2 Digital Edition 2023 ole poikkeus. Optimoimalla sen koon ja teknologisen kehityksen välisen kustannussuhteen, he ovat saavuttaneet korkealaatuisemman piirilevysuunnittelun pitäen hinnan kohtuullisena. Tämä omistautuminen poikkeuksellisen suorituskyvyn tarjoamiseen edulliseen hintaan on tehnyt Pro-Ject Audio Systemsistä johtavan aseman Hi-Fi-alalla.

Pre Box S2 Digital Edition 2023 on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Euroopassa, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin. Ajaton muotoilu ja tukeva alumiinikotelo takaavat sen pitkäikäisyyden, mikä kuvastaa Pro-Jectin sitoutumista korkealaatuisten materiaalien ja harkitun suunnittelun käyttöön. Saumattoman yhteensopivuuden takaamiseksi ihanteellinen kumppani Pre Box S2 Digital Edition 2023:lle on Stream Box S2 Ultra, joka on toinen John Westlaken keksintö. Molempia laitteita voidaan ohjata mukana toimitetulla kaukosäätimellä, mikä tarjoaa kätevän ja yhtenäisen käyttökokemuksen.

Lisäksi Pro-Ject Audio Systems esittelee Accu Box S2:n, joka voi syöttää puhdasta virtaa samanaikaisesti sekä Pre Box S2 Digital Edition 2023:lle että Stream Box S2 Ultralle. Tämä akkukäyttöinen ratkaisu poistamaan sähköverkosta aiheutuvaa kohinaa Hi-Fi-järjestelmässä, mikä parantaa entisestään äänentoistoa.

Pre Box S2 Digital Edition 2023 on nyt saatavilla Pro-Ject-jälleenmyyjiltä ympäri Eurooppaa suositushintaan 449 euroa (sis. alv).

project-audio.com​