Philips tuo markkinoille kolme edistyksellistä kuulokemallia, joista erityisesti yksi erottuu joukosta. A6219 -urheilukuulokkeet on varustettu mullistavalla aurinkokennotekniikalla, poistaen säännöllisen lataamisen tarpeen. Aurinkoenergiaa hyödyntäen A6219 takaa vaikuttavat 80 tuntia toistoa täydellä latauksella. Innovatiivista aurinkolatausprosessia voi kätevästi seurata Philipsin omaan kuulokkeiden hallintasovelluksella.

A6219-kuulokkeet ovat IP55-suojausluokiteltuja, mikä suojaa vettä, hikeä ja pölyä vastaan. Kuulokkeet painottavat mukavuutta ja kestävyyttä. Ne on rakennettu käyttäen pestäviä, hengittäviä kangaspäällysteitä ja geelitäytteisiä korvatyynyjä pidempään, viileään käyttöön.

Nämä kuulokkeet sisältävät Philipsin luonnollisen ääniprofiilin, joka on alun perin peräisin huippuluokan Fidelio-sarjasta, voimanlähteenään uudet, 40 mm elementit. Käyttäjät voivat nauttia kytkettävästä dynaamisesta basson vahvistustoiminnosta ja moitteettomasta puhelunlaadusta, joka on mahdollista tekoälyvarustetun mikrofonin ansiosta.

Lisäjulkaisut H6509 ja A6709
A6219:n rinnalle saapuu H6509, Philipsin uudistetun keskihintaluokan lippulaiva, jossa on kevyt suunnittelu, parannettu äänenlaatu 40 mm elementeillä ja Hybrid Noise Cancelling Pro -tekniikalla. H6509 parittuu saumattomasti Philipsin Titan-varustettujen televisioiden kanssa langattomaan Bluetooth-kuunteluun luvaten alle 100 ms:n viivettä.

A6709 True Wireless -kuulokkeet tarjoavat ainutlaatuisen avoimen akustisen suunnittelun. Nämä kuulokkeet tarjoavat rikkaan äänen säilyttäen samalla ympäristötietoisuuden, tehden niistä ihanteelliset aktiivisiin urheilulajeihin. A6709 tarjoaa seitsemän tunnin toiston yhdellä latauksella, lisäksi latauskotelosta saatavilla 21 tuntia.

Philips lupaa lisätietoja hinnoittelusta ja saatavuudesta pian. Pysy kuulolla näiden innovatiivisten kuulokkeiden päivitysten suhteen.

philips.fi