Ensimmäistä kertaa Suomessa sinulla on ainutkertainen tilaisuus kokea järisyttävän upea Naim Classic 500-sarja yhtenä ylväänä kokonaisuutena. Tämä yli 100000 euron Naim-kattaus tuskin jättään kylmäksi viileintäkään vilukissaa.


Kokonaisuudessa on mukana: NAC552DR etunen + poweri, NAP500DR pääte + poweri, ND555 verkkosoitin + poweri sekä Super Lumina -johdotus. ja Näin kova kattaus vaatii kovan kaiuttimen – tapahtumassa käytettävä kaiutin on maineikkaan Dynaudion huippumalli Confidence 60. Akustiikka.com toimii tapahtumassa akustisena mentorina ja tilan akustiikkaa parannetaan Bassan-bassoansoilla ja Diffan Air -diffuusoreilla.

Kaikki tämä siis lauantaina 23. maaliskuuta klo 11-15

MISSÄKÖ?…

Iso kattaus on soimassa viihtyisässä Radisson Blu Royal Hotellin Åland-kabinetissa. Takavuosien hifimessuista tutun Hotellin sijainti on keskeinen. Hotelli sijaitsee Kampin metroaseman vieressä, joten saavutettavuus on taattua high fidelity -luokkaa.
Kattauksen tarjoaa MR Hifi.

Paikan päällä vierailleiden kesken arvotaan tapahtuman päätteeksi Naim Muso QB2 audiofiilin muusiikkikuutio (arvo 999 eur)!

Tätä ainutkertaista tilaisuutta ei ole yhdellään paatuneella hifihenkilöllä varaa jättää väliin – lämpimästi tervetuloa!