Lenco tuo musiikin ystävien iloksi markkinoille LS-500 levysoitinjärjestelmän, joka vie vinyylikuuntelukokemuksen aivan uudelle tasolle. Tämä järjestelmä ei ainoastaan tuo esille vinyylilevyjesi syvimmät sävyt, vaan se myös yhdistää perinteisen äänentoiston nykypäivän teknologiaan.

LS-500 erottuu joukosta tarjoamalla kaksi tehokasta 30 W kaiutinta tarjoten stereovaikutelman. Olipa kyseessä sitten jazzin syvät bassolinjat tai rockin kitarasoolot, LS-500 tuo musiikin eloon.

Tuki 7”, 10”, ja 12” vinyylilevyille varmistaa, että kaikki aarteet levykokoelmastasi pääsevät soimaan, olipa niiden nopeus sitten 33 tai 45 rpm. Bluetooth-yhteyden ansiosta voit myös suoratoistaa lempikappaleitasi älylaitteelta, mikä lisää järjestelmän monipuolisuutta. Automaattinen pysäytystoiminto huolehtii levyjesi kunnosta, estäen niiden turhan naarmuuntumisen soittimen pysähdyttyä.

Lisäksi LS-500:n mukana tuleva pölykansi pitää laitteen suojassa pölyltä ja liasta, säilyttäen sen moitteettoman ulkonäön ja toiminnallisuuden pitkään. Teknisiin yksityiskohtiin kuuluvat Bluetooth 4.2, RCA-liitäntä, ja hihnaveto – kaikki suunniteltu tekemään musiikinkuuntelukokemuksestasi saumattoman ja nautinnollisen. Mitat 405 x 470 x 390 mm ja paino 9.31 kg tekevät tästä järjestelmästä sekä kompaktin että tukevan valinnan mihin tahansa kotiin.

Lenco LS-500 levysoitinjärjestelmä on suunniteltu musiikinrakastajille, jotka arvostavat sekä äänenlaatua että esteettisyyttä. Se on täydellinen lisä jokaiseen kotiin, jossa arvostetaan hyvän musiikin kuuntelua ja halutaan kunnioittaa vinyylilevyjen rikasta perinnettä. Suositushinta Lenco LS-500:lla on 299 euora.

www.power.fi

www.lenco.com