Ranskalainen elektronisen musiikin pioneeri Jean-Michel Jarre joka on Oscar-palkitun säveltäjän Maurice Jarren poika järjesti 23. joulukuuta visuaalisesti vaikuttavan konsertin Versailles’n palatsissa, nimeltään Versailles 400. Tämä tapahtuma on nyt saatavilla kokonaisuudessaan YouTubessa, tarjoten yleisölle mahdollisuuden kokea Jarren ainutlaatuinen musiikillinen ja visuaalinen lahjakkuus.

Konsertissa esitettiin muun muassa sähköinen versio JB Lullyn kappaleesta “Marche pour la cérémonie des Turcs”, Jean-Michel Jarren uusi single “Epica Oxygene” sekä valikoituja paloja hänen laajasta tuotannostaan. Jarre hyödynsi konsertin visuaalisen ilmeen suunnittelussa tekoälyä, tavoitteenaan luoda silta 1600-luvun estetiikan ja modernin digitaalisen maailman välille.

Tämä tapahtuma tarjoaa katsauksen Jarren kykyyn yhdistää historiallisia elementtejä ja nykyaikaista teknologiaa luodakseen ainutlaatuisia audiovisuaalisia elämyksiä. Konsertin saatavuus YouTubessa mahdollistaa laajan yleisön pääsyn todistamaan Jarren mestarillista työtä musiikin ja visuaalisen taiteen alalla.