Nokia 3210 on palannut markkinoille juhlistaakseen 25-vuotisjuhlavuottaan. Uudelleenjulkaistua mallia valmistaa suomalainen Human Mobile Devices (HMD), joka vastaa Nokia-puhelinten tuotannosta. Nokia 3210 on saatavilla sinisenä, mustana ja y2k-kultaisena.

Näppäinpuhelimien suosio on kasvanut, kun ihmiset etsivät yksinkertaisempia ja aidompia kokemuksia. HMD:n aiemmin julkaiseman Nokia 2660 Flip -näppäinpuhelimen myynti kaksinkertaistui vuonna 2023, ja näppäinpuhelinmarkkinoiden odotetaan kasvavan edelleen vuonna 2024. Näppäinpuhelimet tarjoavat mahdollisuuden digitaaliseen paussiin, mikä houkuttelee erityisesti nuorempia käyttäjiä, joista lähes 40 % pelkää viettävänsä liikaa aikaa älypuhelimellaan.

Nokia 3210:ssa on retrohenkinen muotoilu, joka muistuttaa vuoden 1999 alkuperäismallia. Puhelimessa on 2 megapikselin kamera, pitkäkestoinen 1450 mAh akku ja 4G-yhteys, joka takaa hyvän kuuluvuuden puheluissa. Puhelimessa on myös mukana klassinen matopeli.

Puhelin on saatavilla jälleenmyyjiltä hintaan 89 euroa sekä osoitteessa www.hmd.com. Rajoitetun ajan (8.5.-5.6.2024) Nokia 3210 -laitteen ostajat voivat lunastaa maksutta ikonisen “Icon is back” -t-paidan.

www.hmd.com