Klipsch on julkistanut uuden Heritage Headphone Amplifier -kuulokevahvistimen. Valmistaja lupaa sen tuottavan luokkansa vähäsäröisintä ääntä.

Sen lisäksi, että Heritage Headphone Amplifier toimii kuulokevahvistimena, sillä myös muuntaa usb:n ja optisen tai koaksiaalisen sisääntulon kautta vastaanotettavaa digisignaalia analogiseksi. Laite tukee pcm- ja dsd-ääntä.

Da-muuntimena on ES9018K2M ESS Sabre32 Reference, joka pystyy 192 kHz / 24-bitin laatuun. Usb-sisääntulo on asynkroninen ja laite tukee latenssia vähentävää ASIO:ta. Vahvistuksesta huolehtii kaksi ab-luokan TI TPA6120A2 -vahvistinta. Analogista linjasisääntuloa voi käyttää phono-sisääntulona etupaneelissa olevan kytkimen avulla.

Kuulokeliitäntöinä on balansoitu xlr-4 ja balansoimaton 6,3 mm plugiliitäntä. Etupaneelista löytyy Hi-Z-kytkin, jolla saa 10 desibelin lisäbuustin vaativammille kuulokkeille. Linjatasoisten lähtöjen ansiosta laitetta voi kuulokekäytön lisäksi käyttää esimerkiksi tietokoneen ja aktiivikaiuttimien välissä.

Alumiinikotelo on viimeistelty retrohenkisesti pähkinäpuuvanerilla. Laitetta voi käyttää myös yhteensopivien iOS- ja Android-mobiililaitteiden kanssa.

www.klipsch.com