Parasound on esitellyt uuden HINT 6 -vahvistimen. Kyseessä on integroitu malli, eli siinä on samassa paketissa sekä etu- että päätevahvistin.

HINT 6 on uudistettu versio Halo Integrated Amplifierista, joka sai pian nimen HINT. Uutuudessa on Burr-Brownin analoginen vastustikapuu äänenvoimakkuuden säätimenä siinä missä edeltäjässä oli motorisoitu potentiometri. Sen luvataan vähentävän kohinatasoa sekä parantavan dynamiikkaa ja kanavaerottelua. Säätimen vieressä on pieni näyttö kertomassa voimakkuuden tasosta.

Usb-liitäntä on myös päivitetty tukemaan Windows 10 -laitteita ja Mac-tietokoneita. Optisia liitäntöjä on nyt kaksin kappalein. Etuvahvistinosan operaatiovahvistimet ovat nyt uudet ja kanavaerottelua luvataan paremmaksi. Lisäksi mc- ja mm- levysoitintulot ovat voimakkaammat. Vahvistimessa on läpivienti kotiteatteria varten, 2.1-kanavainen analoginen bassonhallinta ja kuulokevahvistin.

John Curlin suunnittelemat 160 watin päätevahvistimet ja ESS Sabre32 Reference -da-muuntimet ovat ennallaan. Koaksiaalisisääntuloja on edelleen yksi. Usb-liitännän kautta pcm-toisto onnistuu 32 bitin syvyydellä ja 384 kilohertsin näytteenottotaajuudella sekä dsd256- ja DoP DSD -toistona, koaksiaalisen ja optisen liitännän kautta taas pcm-toisto onnistuu 24 bitin ja 192 kilohertsin tasoisena.

Värivaihtoehdot ovat musta ja hopeanharmaa, kullan värisillä yksityiskohdilla. Yhdysvalloissa laitteet tulevat saataville heinäkuussa noin 3 000 dollarin hintaan.

www.parasound.com