Logitech on julkaissut pelikäyttöön tarkoitetun langattoman pelinäppäimistön, hiiren ja hiirimaton.

Logitech G613 -pelinäppäimistö on mekaaninen ja ikään langaton. Se käyttää hyväkseen Lightspeed-teknologiaa ja sen päivitysnopeus on millisekunnin luokkaa. Mekaaniset Romer G -kytkimet reagoivat jo puolentoista millimetrin painalluksella, mikä on 25 % lyhyempi kuin normaalisti. Vastus on myös alhainen, vain 45 g. Liittäminen tapahtuu Bluetoothin kautta. Kahden AA-sormipariston luvataan riittävän puoleksitoista vuodeksi. Perusnäppäimien lisäksi on kuusi ohjelmoitavaa painiketta erikoiskomentoja ja makroja varten.

Logitech G603 Lightspeed on langaton pelihiiri, joka käyttää HERO-anturia. Sen luvataan kestävän jopa 500 tuntia yhtäjaksoista pelaamista yhdellä latauksella. HERO(High Efficiency Rated Optical) -sensorin luvataan yltävän jopa 12 000 dpi:n erottelukykyyn, mutta kuitenkin kuluttavan kymmenesosan energiasta verrattuna edellisen sukupolven optisiin antureihin. Niinpä hiiren tarkkuuden, luotettavuuden ja viiveettömyyden luvataan päihittävän jopa monet langalliset hiiret.

G840 XL -pelihiirimatto on jättikokoinen ja suunniteltu erityisesti pelitarpeisiin. Sitä voi käyttää pöydän peittona ja näppäimistön ja hiiren alustana.

Hinnat:
Logitech G603 Lightspeed -hiiri: 89 €
G840 XL -hiirimatto: 59 €
Logitech G613 -näppäimistö: 169 €.
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Laitteet tulevat myyntiin syyskuun aikana.

www.logitech.com