Logitech tuo myyntiin studiotasoisen Logitech G Yeti Studio -mikrofonin pelaajille ja sisällöntuottajille. Laadukas ääni on sisällöntuottajille usein jopa tärkeämpää kuin hyvä videokuva. Monissa videoissa kuvanlaadun heikkenemistä ei nopeissa tilanteissa välttämättä edes huomaa, mutta huonon äänenlaadun tajuaa yleensä heti. Siksi yhä useammat sisällöntuottajat panostavat äänenlaatua parantavaan mikrofonitekniikkaan.

Logitech yhdisti aiemmin Astro-, Blue- ja Logitech for Creators -tuotemerkit Logitech G -tuotenimen alle. Nyt julkaistava Logitech G Yeti Studio on uusi versio aiemmin julkaistusta Blue Sona -mikrofonista. Se perustuu Blue-mikrofonien tuttuun korkeatasoiseen teknologiaan ja tekee videolähetysten äänistä upeaa, laadukasta ja erottelukykyistä. Mikrofonin oma +25 desibelin esivahvistin vie sen uudelle tasolle. Sen ansiosta myös hiljaisten äänten, kuten kuiskausten, taltiointi onnistuu helposti. Tämä mahdollistaa mikrofonin käytön erilaisissa podcasteissa, videolähetyksissä ja striimeissä luovalla tavalla. Erillistä mikrofonivahvistinta ei tarvita.

Mikrofonissa on ainutlaatuinen kaksoiskalvo ja sen suuntakuvio tekee äänen taltioinnista helppoa jättäessään ulkopuoliset äänet taustalle. Näin esimerkiksi näppäimistön näppäilyt, hiiren naksaukset ja muut pienet äänet eivät häiritse äänen taltiointia. Yhdessä ClearAmp-teknologian ja XLR-liitännän ansiosta ääni on tarkka ja selkeä. XLR-liitäntä helpottaa mikrofonin liittämistä ulkoiseen mikseriin tai muihin laadukkaisiin äänilaitteisiin.

Mikrofonin mukana tulee kiinnike, joka kääntyy peräti 290 astetta. Sillä mikrofoni voidaan kiinnittää erilliseen mikrofonipuomivarteen, kuten Logitech G Compassiin. Sen avulla mikrofoni voidaan asettaa monipuolisesti miltei mihin tahansa, jossa äänentallennus on tarpeen.

Logitech G Yeti Studio tulee myyntiin grafiitinmustana ja luonnonvalkoisena. Logitech G Yeti Studio ja Logitech G Compass tulevat myyntiin välittömästi 349 ja 129 euron kuluttajahinnoin.

logitechg.com