Onkyo on julkaissut kolme kompaktihifisarjaa. Kaksi kalleinta mallia sisältää verkkotoisto-ominaisuuksia, kuten Chromecastin, tulevalla ohjelmistopäivityksellä DTS Play-Fi:n ja monihuonetuen. Niissä on monipuolista informaatiota tarjoava lcd-näyttö.

CSN775D sisältää lisäksi AirPlayn. Erityistä mallille on, että käyttää perinteisten digivahvistimien kahden vahvistusasteen sijaan myös kolmatta, ”neutraalia”, jolloin Onkyon mukaan päästään lähemmäs analogisten vahvistimien toistamaa aaltomuotoa. Tehoa on 2 x 40 W (4 ohm).

Sisääntulona on koaksiaali, optinen ja 3,5 mm miniplugi. Vahvistimesta löytyy myös pre-out. Usb:n kautta hoituu 2,8 MHz, 5,8 MHz ja 11,2 MHz dsd-toisto sekä 192 kHz / 24 bittinen flac, alac ja wav. Kaiuttimina kaksiteiset bassorefleksikaiuttimet, joissa on 130 mm bassoelementti ja 30 mm diskantti. Korkearesoluutioista ääntä voi kuunnella lan-johdon tai usb-liitännän kautta.

CS-N575D -järjestelmä tukee myös monihuoneääntä. Siinä ei ole AirPlaytä, mutta Bluetooth, Chromecast ja DTS Play-Fi on. Liitäntöinä on usb, linjatasoinen sisääntulo ja ulostulo, sub-out ja kuulokeulostulo. Kaiuttimissa on niin ikään 130 mm elementit, mutta diskantti on 25 millimetrinen. Tehoa on 2 x 20 W (6 ohm). Usb:n kautta voi toistaa korkearesoluutioista ääntä kuten direct dsd 11.2 MHz:tä. Koaksiaali- ja digitaalisisääntulot tukevat enimmillään 96kHz/24-bittistä dataa.

Kolmikon edullisin CS-375D edustaa perinteisintä laitaa, sillä se sisältää cd-soittimen ja radion. Fyysisistä sisääntuloista minisarjasta löytyy koaksiaalinen ja optinen digisisääntulo. Langaton toisto sujuu Bluetoothilla. Chromecastia ja DTS Play-Fi:tä laitteessa ei ole.

Värivaihtoehtoina on kussakin perinteiset musta ja harmaa.

www.onkyo.com