Saksalainen AVM on julkistanut kaksi musiikkijärjestelmää, joissa yhdistyy vahvistin, fm-vastaanotin, cd-toistin ja suoratoistopalvelut. Laitteet ovat muuten ominaisuuksiltaan identtiset, mutta Ovation CS 8.2 on putkivahvistin AVM803-kaksoistriodeilla ja CS 6.2 puolestaan transistoriversio. Ovation on AVM:n lippulaivamallisto.

Cd-toistosta huolehtii TEAC:in valmistama pyöritin. Laitteissa on kaksi linjasisääntuloa, spdif, kaksi optista ja usb-sisääntulo. Pre-out-liitännät on xlr:llä ja rca:lla ja lisäksi on yksi linjaulostulo. Digitaalisista ulostuloista on tarjolla spdif ja optinen. Suoratoistopalveluina ovat Tidal ja Qobuz. Nettiradio sujuu Airablen kautta ja verkkotoisto sujuu myös dlna/nas:in verkkolevyltä.

Vahvistimena on 2 x 500 watin integroitu pääte. CS 8.2:ssa putkien hehkumista voi seurata ikkunasta. Korkearesoluutioinen DA-muunnin hoitelee 384 kHz ja dsd128-tasoiset tiedostot. iOS- ja Android mobiililaitteille on myös saatavissa RC S -ohjainsovellus. Molemmat laitteet on pakattu flight caseen.

Värivaihtoehtoina ovat perinteiset musta ja hopea.

Hinnat ovat CS 6.2:lla 8 990 € ja CS 8.2:lla 10 990 €.

www.avm-audio.com

www.hifiguru.fi