Marantz on julkistanut uuden 11.2-kanavaisen AV7704 esivahvistimen, joka on valmistajan malliston toisiksi järein malli. Aikaisemman AV7703:n Dolby Atmos- ja DTS:X -tuet sisältävät nyt myös Auro 3D-dekoodauksen.

Jokainen kahdeksasta hdmi-sisääntulosta tukee 4k-läpivientiä. Dolby Vision HDR-tuella ja Hybrid Log Gamma ovat tulossa päivityksen myötä myöhemmin. Stereolinjasisääntuloja on viisi + phono. Linjatasoisena löytyvät myös 7.1 -sisääntulot. Lisäksi laitteessa on kaksi koaksiaali- ja digitaalituloa. Myöhemmin laitteeseen tulee myös eARC-tuki. Dsd-puolelta tiedostotuki ulottuu 2,8- ja 5,6 MHz asti. Pcm-äänen puolelta onnistuu flac, alac ja wav 24 bitin ja 192 kilohertsin laadulla.

Esivahvistimessa on kolme hdmi-lähtöä, joista kaksi voidaan kytkeä samaan zoneen ja kolmas toiseen zoneen. Pre-out -audiolähdöt löytyvät joka kanavalle ja niillä voi ruokkia aktiivikaiuttimia tai päätevahvistimia.

Vahvistin tukee HEOS-monihuonejärjestelmää, joka sisältää suoratoistopalveluita kuten Spotify, Deezer ja Tidal sekä TuneIn-nettiradion. Langaton toisto onnistuu myös Bluetoothin ja AirPlayn välityksellä.

Laitteen luvataan saapuvan kauppoihin syksymmällä. Se korvaa AV7703 -mallin.

www.marantz.com

www.bwgroup.fi