Mojovista audiolaitteistaan tuttu McIntosh on julkistanut taskuun sujahtavan MHA50 -kuulokevahvistimen. Sitä voi käyttää OTG:ta tukevissa puhelimissa sekä Mac- ja Windows -tietokoneissa.

Kotelo on lasilla päällystettyä alumiinia. Laitteessa on näyttö, jonka volyymisäädin on kosketusherkkä. Akulla on kapasiteettia 3 000 mAh, jolla luvataan langatonta kuunteluaikaa 6 tuntia.

MHA50:n 3,5 mm kuulokeliitäntä on kullattu. Laite selviää kahden vahvistusasetuksen ansiosta niin kevyistä kuin raskaistakin kuormista kahdeksan ja 600 ohmin välillä. Laitetta voi käyttää myös kaiuttimien kanssa.

DA-muunnin on 32-bittinen ja 192 kilohertsinen. Laite tukee korkearesoluutioista pcm-toistoa sekä dsd-tiedostoista dsd64, dsd128, dsd258, dxd352 ja dxd384. Myös bluetooth löytyy, versiolla 4.1 ja aptX-koodekilla. HXD-äänenmuokkaustekniikalla (Headphone Crossfeed Director) voi tehdä äänestä luonnollisemman kuuloisen.

MHA50 tulee saataville marraskuussa noin 1000 euron hintaan. Mukana tulee kolme usb-adapterikaapelia, nahkainen kantolaukku sekä laturi.

www.mcintoshlabs.com