Sennheiser on esitellyt kolmet uudet nappimalliset kuulokkeet. Kahdet niistä ovat langattomat ja niskapannalliset, yhdet taas johdolliset.

Momentum Free -mallin kuulokeosat on tehty ruostumattomasta teräksestä ja ne voidaan kiinnittää toisiinsa magneetin avulla. Kuulokkeet on varustettu joustavalla niskapannalla ja mikrofoni sijaitsee välijohdossa. Korvasovittimia on neljää eri kokoa. Bluetooth-versio on 4.2 aptX-koodekilla ja aac-tuella. Taajuualueeksi ilmoitetaan 15Hz – 22000Hz. Akunkestoa luvataan kuusi tuntia. Kuulokkeet tulevat myyntiin ensi kuun alussa 199 € hintaan.

CX 7.00 BT -kuulokkeet ovat myös niskapannalliset. Akunkestoa luvataan 10 tuntia. Bluetooth-versiona on 4.1 ja se on maustettu aptX:llä ja NFC-parinmuodostuksella. Niskapannassa on mikrofoni ja painikkeet. Taajuusalueeksi ilmoitetaan 17Hz – 21,000Hz. Korvasovittimia mukana tulee neljässä koossa. CX 7.00 BT tulee myös myyntiin ensi kuussa. Ne ovat nyt ennakkotilattavissa 149 euron hintaan.

IE 80 S on uudistettu versio IE 80 -kuulokkeista. Edeltäjään verrattuna niiden luvataan tarjoavan parannuksia äänenlaatuun. Mukana tulee kolmen kokoiset korvasovittimet. Taajuusalueeksi kerrotaan 10 – 20,000 Hz ja impedanssi on 16 ohmia. Johto on vaihdettava. Kuulokkeet tulevat myyntiin jo tässä kuussa. Hinta ei ole vielä tiedossa.

www.sennheiser.com