PS Audio on julkistanut uuden Redcloud-käyttöjärjestelmän Directstream-ja DirectStream Junior-daceille. Lisäksi se tuo lisäominaisuuksia Bridge II -verkkokortilleen. Tiedote on puettu humoristisen anteeksipyytelevään asuun. Siinä pyydetään anteeksi niin kriitikoilta, kollegoilta, kilpailijoilta kuin muiden laitteiden omistajiltakin yhtiön tiivistä päivitystahtia.

Redcloud korvaa puolisen vuotta sitten ilmestyneen Huron-käyttöjärjestelmän. Parannusta luvataan muun muassa tilavaikutelmaan, dynamiikan kontrasteihin ja bassojen tukevuuteen. Myös kohinaa ja harmonista kokonaissäröä on valmistajan mukaan saatu pienennettyä. Käyttöjärjestelmän voi ladata ilmaiseksi DirectStreamiin ja myöhemmin myös DirectStream Junioriin. Tarvittaessa sen voi myös ostaa sd-kortilla (DirectStreamille) tai usb-tikulla (DirectStream Juniorille).

Myös Bridge II -verkkokortti PerfectWave- ja  DirectStream daceille on saanut uusia ominaisuuksia ohjelmistopäivityksen muodossa. Aikaisempien mqa:n Tidalin ja Roonin lisäksi päivitys tuo mukanaan Spotify Connectin, VTunerin ja Qobuzin. Päivitys on niin ikään ilmainen.

DirectStreamin suositushinta Suomessa on 7 499,00 € ja DirectStream Juniorin 4 599,00 €.

www.psaudio.com

www.mareks.fi