LG on esitellyt uuden V35 ThinQ -puhelimen. Valmistajan toiseen lippulaivamallistoon kuuluva puhelin on maltillisesti uudistettu versio helmikuussa uudistetusta V30S ThinQ:ista. V30S ThinQ puolestaan oli kevyt, lähinnä tekoälyllä päivitetty uudistus viimesyksyiseen V30 -malliin.

LG on yleensä esitellyt keväällä G-sarjan lippulaivan ja syksyllä V-sarjalaisen. Tänä vuonna on kuitenkin ilmestynyt jo kaksi V30-sarjan puhelinta, ja alle kuukausi sitten julkistettua G7 ThinQ -mallia vielä odotellaan kauppoihin. Huhuja V40 ThinQ:ista on jo liikkellä, ja tunnetun vuotajan Evan Blassin mukaan syksyllä sellainen olisikin tulossa.

Joka tapauksessa V35 ThinQ on teknisesti ajan tasalla. Qualcommin Snapdragon 835 -suorittimen tilalle on tullut tuorein kärkimalli 845. Takana olevan kakkoskameran kenno on nyt ykköskameran tavoin tarkkuudeltaan 16 megapikseliä, kun edeltäjässä se oli 13-megapikselinen. Etukamerassa puolestaan on nyt viiden megapikselin sijaan kahdeksan megapikseliä.

Muuten ominaisuudet ovat ulkonäköä myöten ennallaan. Näyttö on kuusituumainen oled. Ram-muistia on kuusi gigatavua. ThinQ-brändäyksen mukaisesti puhelimien kamera on varustettu tekoälytoiminnoilla. V35 ThinQ on myös IP68-luokitetusti pölyn- ja vedenpitävä.

Toistaiseksi ei ole tietoa Suomen aikatauluista. Yhdysvaltojen hinta on 899 dollaria.

www.lg.com/fi