Hewlett-Packard on esitellyt laitteita pelikäyttöön. Uutuuksia ovat kaksi hiirtä, näppäimistö ja pelikuulokkeet.

Kalliimpi HP Reactor Mouse -hiiri on suunniteltu vakavampaan käyttöön. Optisen sensorin tarkkuuden luvataan yltävän 16 000 dpi:n tasolle ja nopeuden 0,2 millisekuntiin. Kytkimien luvataan kestävän 50 miljoonaa painallusta. Hiiren kämmentuki on säädettävä ja sivut ovat kumipäällysteiset. Se on varustettu alumiinisella kaapelilla Hintaluokka on 80 euroa.

HP Mouse 400 -hiiri puolestaan on budjettivaihtoehto. Sen mekaaniset kytkimet ovat Omronin valmistamat. Sniper-napilla tarkkuutta voi laskea 400 dpi:hin esimerkiksi tähdätessä aseella. Hintaluokka on noin 40 euroa.

HP Sequencer -pelinäppäimistössä on optis-mekaaniset kytkimet, joiden luvataan yltävän 0,2 millisekunnin nopeuteen eli kymmenkertaisesti tavallisiin mekaanisiin näppäimistöihin verrattuna. Elinkaarta luvataan 70 miljoonaa painallusta. Näppäimistö tukee täyttä yliajoa ja anti-ghostingia. Kehys on valmistettu anodisoidusta alumiinista. Sivussa on makronäppäimet ja yläosassa äänenvoimakkuuden säätöpyörä. Usb-liitäntä löytyy kyljestä. Tunnelmaa saa lisättyä Omen Control Center -ohjelmiston avulla säädettävillä valotehosteilla. Hinta on noin 180 euroa.

Kiinnostavin uutuus on HP Mindframe -kuulokkeet. Niiden luvataan auttavan pitämään pään kylmänä aktiivisen jäähdytysteknologian ansiosta. Omen Control Center -ohjelmalla hallittava ominaisuus toimii johtamalla lämpöä akustisista kammioista ulospäin. Pehmusteet on valmistettu keinonahasta. Se tukee DTS Headphone:X-toistoa ja virtuaalista 7.1-ääntä. Hintaluokka ei ole vielä tiedossa.

Muut laitteet ilmestyvät heinäkuussa, mutta kuulokkeet myöhemmin tänä vuonna.

www8.hp.com