LG on esitellyt uuden XBOOM AI ThinQ WK9 -älykaiuttimen. Se sisältää kahdeksan tuuman hd-näytön, viiden megapikselin kameran ja tukee Google Assistant -puheohjausta, joten se muistuttaa ominaisuuksiltaan Amazonin Echo Spot -ja Echo Show -kaiuttimia.

Äänentoiston virittämisessä apuna on ollut Meridian Audio. Laite toistaa stereona ja tarjoaa 20 watin tehon, minkä ansiosta kyseessä on valmistajan mukaan tehokkain tällä hetkellä markkinoilla olevista älykaiuttimista.

Käyttöjärjestelmänä on esineverkkolaitteille tarkoitettu Android Things. Puhekomennoilla voi myös ohjata älykodin laitteita kuten lämmitystä, älyvaloja ja turvakameroita tai LG:n ThinQ-brändättyjä kodinkoneita. Aluksi laite tulee myyntiin Yhdysvalloissa, eikä Google Assistant -puheohjauskaan toistaiseksi toimi suomen kielellä. Hinta ei ole vielä tiedossa.

www.lg.com/fi