Burson on julkistanut kaksi uutta usb-dacia. Playmate sisältää lisäksi kahden watin a-luokan kuulokevahvistimen ja etuvahvistimen. Swing taas sisältää pelkästään etuvahvistimen. Vahvistuksen säätö on kaksiportainen. Sisääntuloliitäntöinä ovat usb-c ja toslink.

Playmatessa on Sabre32/ESS9038-piiri, joka pystyy 32 bitin syvyyteen ja 768 kilohertsin näytteenottotaajuuteen pcm-toistossa sekä dsd512-toistoon. Toistoa pystyy viilaamaan omaan makuun sopivaksi neljällä vaihdettavalla operaatiovahvistimella ja seitsemällä suotimella.

Swing puolestaan on kaksoismono ja toimii a-luokassa. Siinä on EES9038-piiri ja niin ikään neljä vaihdettavaa operaatiovahvistinta ja seitsemän suodinta.

Hinnoista ja saatavuudesta Suomessa ei ole vielä tietoa. Yhdysvalloissa Playmaten hinta on operaatiovahvistimesta riippuen 399–1 248 dollarin välillä ja Swingin puolestaan 399–1 647 dollaria.

www.bursonaudio.com

www.tur-pex.com