Pro-Ject on julkistanut integroidun Maia S2 -vahvistimen. Se sisältää da-muuntimen, phono-etuasteen, langattoman vastaanottimen, kuulokevahvistimen ja integroidun vahvistimen Box Design -sarjalle tavalliseen tapaan pienikokoisessa ja edullisessa paketissa.

Sisääntuloliitäntöjä on kiitettävät yhdeksän, joista yksi on mm-phono, kolme on linjatasoisia sisääntuloja, yksi usb, yksi koaksiaalinen ja kaksi optista. Niiden lisäksi toisto onnistuu myös aptx bluetoothilla. Da-muunnin kykenee 24 bitin ja 192 kilohertsin musiikkitiedostojen toistoon, mutta optisten liitäntöjen osalta näytteenottotaajuus rajoittuu 96 kilohertsiin.

Tehoa vahvistimelle luvataan 2 x 25 wattia jatkuvana kahdeksan ohmin kuormalla ja 38 watia neljän ohmin kuormalla. Signaali-kohinasuhteeksi ilmoitetaan suurempi kuin 90 desibeliä. Laitteessa on myös 6,3 millimetrin kuulokelähtö ja 3,5 millimetrin variable-lähtö. Mukana tulee kaukosäädin.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa. Britanniassa se on jo saatavilla 435 punnan hinnalla. Värivaihtoehdot ovat musta ja hopeanharmaa.

Mitat (l x k x s) 206 x 38 x 176 mm
Paino: 925 g (ilman virtalähdettä)

www.project-audio.com

www.ah-hifisystems.fi