Polar on julkistanut uuden päivityksen Vantage V -ja Vantage M -urheilukelloilleen. Kellot saavat päivityksen myötä muun muassa uudet FitSpark- ja Race Pace -ominaisuudet. Vantage V saa lisäksi Live Segments -ominaisuuden.

FitSpark-toiminto seuraa käyttäjänsä harjoitushistoriaa ja palautumistasoa ja suunnittelee sen pohjalta sopivan haastavan ohjelman käyttäjänsä tasoon ja vireystilaan nähden. FitSpark-harjoitukset ovat aikaan perustuvia, joten treenin voi valita myös käytettävissä olevan ajan mukaan.

Race Pace puolestaan auttaa käyttäjäänsä saavuttamaan nopeustavoitteensa juoksussa. Kello opastaa kertomalla väliaikatietojen lisäksi ihannevauhdin.

Vantage V -kellolle päivityksessä tuleva Live Segments taas tarjoaa Strava-käyttäjien juoksureittejä ja mahdollisuuden kirittää omaa juoksemistaan juoksemalla yhteisön huippuja tai keskiarvoa vastaan. Uusia reittejä luvataan saapuvan palveluun tasaisesti.

Kellojen ohjelmistopäivityksen lisäksi Polar on samalla päivittänyt myös Flow-palvelunsa ulkonäköä.

www.polar.com/fi