Suomalainen teknologiayhtiö on julkistanut kaksi uutta tuotetta. Suunto Race on suunniteltu antamaan käyttäjille mahdollisuuden harjoitella ja seurata palautumistaan tehokkaasti. Kellossa on upea 1,43-tuumainen AMOLED-kosketusnäyttö safiirilasilla, ja sen ainutlaatuinen digitaalinen kruunu helpottaa valikoiden selailua.

Suunto Race mittaa monia erilaisia parametreja, kuten sykettä, askeleita ja aktiivisuutta, ja tarjoaa myös edistyneitä ominaisuuksia, kuten sykevälivaihtelun seurantaa ja palautumisen analysointia. Kello vertaa käyttäjän tuoreimpia tietoja edellisiin viikkoihin varmistaakseen tavoitteiden saavuttamisen. Lisäksi kello tarjoaa navigointiominaisuuden ja ilmaiset maastokartat.

Suunto Race on suunniteltu palvelemaan sekä harrastajia että ammattiurheilijoita ja tarjoaa monipuolisen valikoiman urheilutiloja. Kellossa on jopa 10 vuorokauden käyttöaika jatkuvalla sykemittauksella ja yhtäjaksoista GPS-käyttöä se kestää noin 40 tuntia.


Toinen jännittävä uusi tuote on Suunto Wing, joka on Suunnon ensimmäinen langaton kuulokevaihtoehto. Wing-kuulokkeet ovat suunniteltu mukaviksi pitkiin käyttöaikoihin ja mahdollistavat ympäristön äänien selkeän kuulemisen open-ear-rakenteen ansiosta. Ne ovat myös pöly- ja vesitiiviit IP67-luokituksen ansiosta.

Kuulokkeet tarjoavat korkealaatuista ääntä ja melunvaimennusmahdollisuuden. Niiden akku kestää jopa 10 tuntia yhdellä latauksella ja kuulokkeet on varustettu LED-valolla, joka tekee esimerkiksi juoksijasta helpommin havaittavan hämärässä. Niiden kerrotaan toimivat -20 pakkasasteesta 60 asteeseen saakka. Suunto Wingin mukana toimitetaan myös latausalusta.

Molemmat tuotteet, Suunto Race ja Suunto Wing, tulevat saataville 17. lokakuuta. Suunto Race on saatavilla titaanirungolla 549 euron hintaan ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuna 449 euron hintaan, kun taas Suunto Wing on saatavilla mustana tai laavanpunaisena 199 euron suositushintaan.

suunto.com